Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter – detta hände när du sov

Fyra skjutna i sammandrabbningar mellan migranter i Calais, arton skadade när en bil körde in i en folkmassa i Shanghai, nedåt på Asiens börser – och NHL-svensk gjorde mål i jubileumsmatch. Det är några av nyheterna som inleder den här dagen.

Migranter skjutna i Calais

Fyra unga människor från Eritrea är kritiskt skadade sedan de blivit skjutna i sammandrabbningar mellan migranter i Calais i Frankrike. Bråket varade i nära två timmar.
Läs mer: Flera migranter skjutna i Calais

18 skadade i Shanghai

Bild: AP
Ett fordon fattade eld och körde in i en folkmassa i den kinesiska storstaden Shanghai. 18 personer skadades, enligt myndigheterna. För tre av dem är läget allvarligt.
Läs mer: Fordon körde in i folkmassa – 18 skadade

Nedåt på Tokyobörsen

Bild: Shizuo Kambayashi
Det är nedåt på de flesta av Asiens ledande börser. Tokyobörsen har vid lunch lokal tid gått ned med 1,3 procent. Seoulbörsen har dykt 1,6 procent. Shanghai har tappat 0,5 procent.
Läs mer: Nedåt på Tokyobörsen

Kul jubileum för Karlsson

Ottawas Erik Karlsson stod för det avgörande målet, och en assist, när laget besegrade Anaheim med 2–1 i NHL-ishockeyn. Det var backstjärnans 600:e match i den amerikanska ishockeyligan.
Läs mer: Erik Karlsson avgjorde mot Anaheim
Läs mer: Lundqvist utbytt igen: "Sviker folk"
Gå till toppen