Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Zlatan

Uppgifter: Zlatan får tröja nummer 9 i LA Galaxy

LA Galaxy har redan lagt undan tröja nummer 9 för Zlatan Ibrahimovic. Detta uppger irländska Independent Sport.

Rykten blir allt intensivare kring Zlatan Ibrahimovic och Los Angeles Galaxy. ESPN skriver att en deal är nära. Franska L'Equipe menar att affären redan är i hamn. Och nu hakar irländska Independent Sport på, och skriver att svensken får tröja nummer 9 i den amerikanska klubben.
Läs mer: LA-stjärnan: En dröm att få spela med Zlatan
"Ibrahimovic och hans agent Mino Raiola har hållit slutgiltiga samtal med representanter från Galaxy under de senaste dagarna. United går med på att låta anfallaren avsluta sitt kontrakt i förtid för att kunna säkra flytten till USA." , rapporterar Independent Sport.
Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med Manchester United fram till sommaren.
Den amerikanska ligan, MLS, drar igång i mars.
Läs mer: Raiola om Zlatan: ”En flytt till USA? Om han vill”
Under fredagen gav Unitedtränaren José Mourinho en skadeuppdatering kring Zlatan Ibrahimovic och franske backen Eric Bailly i samband med en presskonferens.
– De arbetar hårt på träningsplanen men är inte med och tränar med gruppen ännu, så de är inte väldigt nära en comeback. Jag skulle tro att de är tillbaka när det är dags för Champions League, i slutet av månanden.
Manchester United möter Sevilla i CL-åttondelsfinal den 21 februari.
Gå till toppen