Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Kalla får med sig Ingesson – på träning

Charlotte Kalla verkar få med sig Magnus Ingesson i OS-spåren på träning. Men på tävlingsdagarna kan de inte räkna med någon hjälp från landslagshåll för att lösa jakten på en ledarväst. – Vi är redan kort om västar till den ordinarie ledartruppen, säger Sveriges förbundskapten Rikard Grip.

Charlotte Kalla har haft med sig sin personliga tränare Magnus Ingesson under de senaste dagarnas träning på OS-skidstadion i Sydkorea. Det verkar som att Ingesson, som inte tillhör det ordinarie landslaget, kommer att kunna vara med på OS-träningarna även fortsättningsvis.Bild: Andreas Hillergren/TT
En vanlig OS-ackreditering har Magnus Ingesson sedan tidigare och i inledningen av veckan har han också kunnat träna på OS-banan tillsammans med Charlotte Kalla. Men för att kunna fortsätta med det krävs att Ingesson, som står utanför det svenska landslaget, bär en av det begränsade antalet ledarvästar som finns i omlopp.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Läs alla artiklar om: Vinter-OS 2018: Längdskidor
Gå till toppen