Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Wimans blogg

MFF packar ihop träningsdelen nu väntar "bara" elddopet

Se Arnor Traustasons enda spelsekvens under den här träningsveckan.

Det blev alltså ett väldigt lätt träningspass som avslutade den delen av Malmö FF:s vistelse i Bradenton. Det märktes på spelare och ledare också, många dröjde sig kvar ute på planen och lattjade, några plockade av tröjorna och njöt lite extra av solen.
Mathias Nilsson och Lasse Nielsen varvar ner.Bild: LUDVIG THUNMAN
Och Swidde Nilsson började packa ihop. Ser onekligen lite roligt ut när luften ska pressas ur de uppblåsbara försvarsspelarna som framför allt målvakterna använder i träningen. Pär Herbertsson hjälpte till med någon. Såg nästan ut som han körde en övning i första hjälpen.
Swidde Nilsson har inte brottat ner försvarssubstitutet, han tömmer luften ur det. Sista träningen är avverkad, det börjar bli dags att plocka ihop en del prylar. Rasmus Bengtsson samspråkar. Foto: Max Wiman
Själva passet då?
Mycket mer likt en matchförberedande träning hemma.
Men under uppvärmningsdelen med spel på mindre ytor fick Arnor Traustason vara med. Så på den här videon är det enda av spel ni får se av islänningen här på lägret. Ursäkta stavfelet i rubriken...han tränar med och inte ned laget...
Sedan lades fokus på anfallsspel och startelvan syntes alltså tydligt.
Passet blev ganska kort och de offensiva delarna såg bättre ut än de gjort tidigare. Passets längd pekar också mot det som Magnus Pehrsson talar om. Maximala förberedelser för match.
Träningen är över, på något sätt börjar allvaret för MFF redan mot DC United.
Ett elddop inför kylan hemma och hettan i Svenska Cupen.
Gå till toppen