Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sverige

Totalt sex häktade för Brommamord

Sex personer sitter häktade i utredningen av ett mord i samband med en biljakt i Bromma i november. Arkivbild.Bild: Jessica Gow/TT
Totalt sex personer har häktats misstänkta för inblandning i mordet på en 28-årig man i Bromma i november.
En man som greps och häktades i Danmark under en nordisk arresteringsorder förra veckan lämnades över till Sverige och häktades i Solna tingsrätt i måndags, på sannolika skäl misstänkt för mord, den högre misstankegraden.
Mannen greps i en gränskontroll när han kom till Danmark från Tyskland. Dansk polis uppgav då för TT att han kan ha uppehållit sig i Spanien.
"Jag har inga säkra uppgifter på var han befunnit sig, mer än att han kom med bil till Danmark från Tyskland efter en kortare vistelse utomlands", skriver åklagare Carolina Frohm i ett mejl till TT.
På torsdagen omhäktades en man som har suttit häktad sedan den 12 januari, på sannolika skäl misstänkt för medhjälp till mordet.
Alla sex häktade är män hemmahörande i Stockholms län. Två misstänks för mord och fyra för medhjälp.
Det var den 20 november förra året som 28-åringen, som i flera medier beskrivs som en utpekad gängledare, sköts ihjäl i samband med en biljakt i Bromma.
Gå till toppen