Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fettisdagen

Recept på Malmösemlan (semla med pistage och rosenvatten)

Helsingborg har sin bulle-i-bulle, Göteborg sina Gustav Adolfsbakelser. Är det inte dags att Malmö får ett eget bakverk? (Brasklapp för att staden har haft ett sedan Hedenhös, jag är ju inflyttad i modern tid)

Annons

Varför inte en Malmösemla? Fylld med pistagekräm smaksatt med rosenvatten, som om en vanlig fastlagsbulle och en baklava hade fått en bebis tillsammans.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy