Annons

Annons

Annons

Fettisdagen

Recept på Malmösemlan (semla med pistage och rosenvatten)

Helsingborg har sin bulle-i-bulle, Göteborg sina Gustav Adolfsbakelser. Är det inte dags att Malmö får ett eget bakverk? (Brasklapp för att staden har haft ett sedan Hedenhös, jag är ju inflyttad i modern tid)

Text: 

Annons

Varför inte en Malmösemla? Fylld med pistagekräm smaksatt med rosenvatten, som om en vanlig fastlagsbulle och en baklava hade fått en bebis tillsammans.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan