Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Magnus Erikssons dubbel – se målen här: ”Fina kombinationer”

Magnus Eriksson är en av MLS-laget San Josés prestigevärvningar och har redan börjat leverera med mål i USA. "Idag hade vi några fina kombinationer och anfall", säger han.

Magnus Eriksson har gjort sina första mål i USA.Bild: PETTER ARVIDSON
Den 27-årige mittfältaren har alltid varit vass framåt med många viktiga mål under sin tid i Malmö FF 2013-14, där han vann dubbla SM-guld och även fick spela i Champions League.
Den gångna säsongen med Djurgården blev det 14 mål på 29 allsvenska matcher. Det gjorde honom till skyttekung, tillsammans med Norrköpings Kalle Holmberg.
Nu har Magnus Eriksson spräckt nollan i sin nya klubb. Han spelade en dryg timme i helgens träningsmatch mot Reno 1868 FC och satte två när San José Earthquakes vann med 4–0 hemma på Avaya Stadium i Californien.
Se målen här:
1–0 i 26:e minuten.
2–0 i 37:e minuten.
– Det var kul att göra mina första mål för Earthquakes. Det tar tid att lära känna varandra i laget, ju fler matcher vi spelar ihop, desto bättre kommer vi att bli. I dag hade vi några fina kombinationer och anfall, säger Magnus Eriksson på klubbens webbplats.
I MLS-premiären den 4 mars tar San José emot Minnesota United hemma på Avaya Stadium med plats för 18.000 åskådare.
Läs alla artiklar om: Proffskollen
Gå till toppen