Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Johan Wester bygger nytt bolag i Skåne

Steget kan låta långt från komiker till att hjälpa Skåne rädda världen, men Johan Wester menar allvar med sitt senaste projekt: ett bolag och en mötesplats för att samla aktörer som kan komma på nya lösningar på samhällsproblem. Det gäller att inte fastna i sina dagliga roller, menar han.

Johan Westers nya bolag Skånemotor har siktet inställt på att lösa framtidsfrågor och bygga nya lösningar på stora samhällsutmaningar genom att samla personer från olika sektorer.Bild: Sandra Henningsson
Bolaget, som ska heta Skånemotor, kommer att hålla till i en tidigare gallerilokal alldeles bakom Domkyrkan i Lund. Där ska personer från näringsliv, akademi, offentlig och ideell sektor kunna mötas och hitta lösningar på olika utmaningar som är svåra för en enskild sektor att lösa på egen hand.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen