Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
MFF

MFF-podden: Sex stora frågor inför tävlingssäsongen

MFF är tillbaka i Malmö efter träningslägret i Florida. MFF-podden är också tillbaka och blickar framåt mot matcherna som betyder något.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i poddstudion efter några veckors uppehåll och börjar med att prata igenom träningslägret i Bradenton, inklusive de två träningsmatcherna mot New England Revolution (seger 1–0) och DC United (seger 2–1).
Därefter blickar podden framåt mot tävlingssäsongen, som ju för MFF:s del börjar med söndagens cupmatch mot Dalkurd, med följande diskussionspunkter:
• Vad händer om Markus Rosenberg inte når upp till den standard som han själv och alla andra förväntar sig? Finns det någon plan B?
• Rasmus Bengtsson, Behrang Safari och Markus Rosenberg är trion som står för rutin och stabilitet. Hur klarar MFF balansgången att hålla dem fräscha utan att de håller igen?
• Det ser tryggt ut på innermittfältet – men vad finns bakom Oscar Lewicki och Fouad Bachirou?
• Prestigevärvningen Arnor Traustason har trots allt spelat väldigt lite det senaste året och har dessutom varit skadad hela försäsongen. Hur bekymmersamt är det för MFF?
• Hur är läget med lärlingarna – och vem kommer att slå igenom 2018?
• Hur cupkalibrerat är MFF?
Dessutom blir det snack om Svenska cupen som helhet: Vilka blir MFF:s främsta utmanare?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
De 80 första avsnitten MFF-podden finns samlade här. Från avsnitt 81 och framåt finns allting här.
Gå till toppen