Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sav-kocken: ”Det här är ju varje kocks dröm”

"Detta är bland det största man kan uppnå." Alexander Fohlin på nyligen stjärnutnämnda Malmörestaurangen Sav jublar på måndagskvällen. Men varför var han inte på plats i Köpenhamn?

Sven Jensen och Alexander Fohlin när de öppnade restaurangen Sav i Tygelsjö.Bild: Lars Brundin
På måndagskvällen fick restaurangen Sav i Tygelsjö veta att de numera har en stjärna i Michelinguiden. Sven Jensen var på plats i Köpenhamn för att ta emot utmärkelsen. Men kollegan Alexander Fohlin var inte på plats. Det fanns en anledning till det.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen