Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Så kan du avsluta sportlovet i Malmö

Sportlovet går mot sitt slut. Men det finns fortfarande tid att hitta på något kul. Här är fem roliga aktiviteter att prova på i helgen i Malmö.

Arkivbild.Bild: AVDO BILKANOVIC
Beachvolleyboll
Hur: Är du också leds på vintern? Då kan det vara skönt att känna sanden mellan tårna medan du provar något nytt. I helgen kan du nämligen testa beachvolleyboll oavsett förkunskaper. Det enda som behövs är träningskläder.
När: Lördag 24 februari 09.00-10.00.
Var: Sandbanorna inne på Hyllie Sportcenter.
Kreativt supporterkul med MFF
Hur: Gillar du fotboll, att pyssla eller bara att umgås med nya människor? Då kan du under lördagen besöka MFF:s supporterhus för att tillverka himmelsblå flaggor, pyssla med pärlor eller bara spela Fifa.
När: Lördag 24 februari 12.00-16.00.
Var: Supporterhuset i Malmö
Läs mer: Tjuvfiske i Sallerupsdammen - en iskall sportlovsaktivitet
Läs mer: Tjuvfiske i Sallerupsdammen - en iskall sportlovsaktivitet
Kombinera skateboard, kost och film
Hur: Om du är tjej eller trans är detta stället för dig. I alla fall om du inte är rädd för att åka eller tävla i skateboard eller om du bara vill se på film eller konst gjorda av andra tjejer och transpersoner.
När: Lördag 24 januari 12.00-18.00.
Var: Bryggeriets skatepark i Malmö.
Arkivbild.Bild: Emil Langvad
Spela schack
Hur: Är du tävlingsinriktad, ovanligt smart eller bara sugen på att lära dig något nytt? Då kan du i helgen få chansen att spela, öva eller spöa andra barn och ungdomar i schack. Inga förkunskaper krävs och du kan få både spela matcher och göra övningar och lekar, för att lära dig spelet på bästa sätt.
När: Lördag 24 februari 10.00-13.00.
Var: Oxie bibliotek.
Läs mer: Inget magplask på februarilovet
Nattidrott
Hur: Om du är sugen på att spela nattfotboll med vänner eller nya bekanta kan du i helgen göra det på flera olika ställen. I Kirseberg kan du förutom fotboll även spela nattinnebandy.
När och var: Fredag 23 februari 22.00–23.59 i Rosengårds sporthall och Kirsebergs sporthall. Lördag 24 februari 20.00-22.00 i Oxievångs sporthall och 22.00–23.59 i Lindängens sporthall, Latinskolans sporthall, Rosengårds sporthall och Kirsebergs sporthall.
Läs alla artiklar om: Sportlov 2018
Gå till toppen