Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Redhawks lagkapten: ”Allting förändrades på en sekund”

De senaste månaderna har varit otroligt tunga för Redhawkskaptenen Erik Forssell med familj. I mitten av november fick dottern Moa cancerbeskedet. Efter tuff behandling med cellgifter börjar allt gå åt rätt håll. – Tumören har minskat i storlek. Det möjliggjorde att jag kunde börja spela igen, men det är mycket behandling som återstår. Moa har en lång väg kvar, men har fått en bra start.

Erik Forssell gör comeback för Malmö Redhawks i dag. Han har inte spelat en hockeymatch sedan den 16 november.Bild: Patrik Renmark
Erik Forssell sitter i ett övergivet omklädningsrum i Malmö arena. Rösten stockar sig ibland. Det är svåra saker att prata om. I mitten av november tog han timeout från sitt hockeyjobb i Malmö Redhawks. I dag ska han göra comeback på isen mot HV71 på bortaplan.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen