Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Bröderna Norberg parodierar Melodifestivalen

Bröderna Daniel och Emil Norberg har släppt sin första parodi på Melodifestivalen för i år. Arkivbild.Bild: Jonas Ekströmer/TT
2015 och 2016 stod de för Sveriges mest sedda video på Youtube för respektive år. I fjol tog de hem andraplaceringen i samma kategori. Nu är de aktuella igen: I dag släpptes bröderna Daniel och Emil Norbergs första parodi på Melodifestivalen för i år.
I videon drivs det friskt med artisterna som ställer upp i Melodifestivalens Andra chansen, som sänds på lördag. I bröderna Norbergs tolkning har Mendez förvandlats till Mangelz, en till synes tvättintresserad artist som sjunger om att vika lakan.
Sigrid Bernsson har på samma sätt stöpts om till Sigrid Benpress och uppträder med en hyllningslåt till höjdhopparen Patrik Sjöberg.
Emil och Daniel Norberg tillhör Sveriges populäraste youtubers. Förra året hade deras videor omkring 85 miljoner visningar.
Gå till toppen