Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Tareq Taylor fixar julbord på Malmö Live

Malmökocken och ”Kockarnas kamp”-vinnaren Tareq Taylor kommer att bjuda på julbord från hela världen när Clarion Malmö Live ställer till med en mångkulturell julshow i december.

Tareq Taylor.Bild: Julia Lindemalm
Vi har inte ens hunnit lämna vintern bakom oss förrän Malmöhotellet Clarion Malmö Live påminner oss om nästa julbord. På torsdagen offentliggjorde de att de i december kommer att arrangera julshowen ”Christmas all around the world” med olika ännu hemliga artister.
Helt klart är dock att det blir Tareq Taylor som ska tolka världens julmat till Clarion Malmö Lives julbord. Tareq Taylor är välkänd för sitt matlagningsprogram i BBC Nordic och för att förra året överlägset ha vunnit tv-programmet ”Kockarnas kamp”. Till vardags driver han restaurangen Kockeriet på Norra Vallgatan.
– Clarion Malmö Live ligger ju endast ett stenkast från Kockeriet och när frågan ställdes huruvida jag ville vara den kulinariska inspirationen för deras julbord 2018 tvekade jag inte en sekund. Clarion Malmö Live är ett nytt spännande tillskott i staden och jag ser fram emot vårt samarbete i december i år, säger Tareq Taylor i ett pressmeddelande.
Julshowen ”Christmas around the world” kommer att arrangeras den 13–15 december och temat blir ”den fantastiska mångfald som vi har i staden”, säger hotellets vd Jens Lyckman.
Gå till toppen