Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Stor godissatsning öppnar i centrala Malmö nästa vecka

Om en vecka öppnar en av centrala Malmös nya stora godissatsningar. Det är Hemmakväll som då öppnar sitt nya godiskoncept ”En ny värld av godis” på köpcentret Triangeln.

Hemmakväll var tidigare mest förknippade med filmer, men idag är det nästan enbart godis som gäller. Enligt Hemmakväll har de idag en lösgodisassociation på över 90 procent.
Sedan 2016 satsar Hemmakväll på det nya butikskonceptet ”En ny värld av godis” med fokus på godis och presentförpackningar. Den allra första butiken med detta koncept öppnade på Väla centrum utanför Helsingborg. Sedan dess har Hemmakväll även öppnat sådana godisbutiker på Emporia och Mobilia i Malmö och ytterligare sju ställen runtom i Sverige.
Nästa vecka väntar ytterligare en Hemmakvällbutik och denna gång ännu mer centralt i Malmö. Det är i köpcentret Triangeln som Hemmakväll den 14 mars öppnar sin nästa stora godisbutik.
– Triangeln är ett nav i Malmö city och ett uppskattat köpcenter med sina mer än 100 butiker, restauranger och kaféer. Köpcentret har uppemot 7 miljoner årliga besökare. Vi är mycket nöjda över att kunna etablera en ny spännande Hemmakväll-butik inne på Triangeln, säger Hemmakvälls vd Stephan Andersson i ett pressmeddelande.
Hemmakväll har också nyligen meddelat att de ska börja med hemleverans av godis. Just nu testar de hemleveranskonceptet i Västerås och Norrköping i samarbete med Onlinepizza.
Håll koll på Malmös butiksliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen