Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Triss i tunga poäng för Redhawks i streckstriden

Malmö Redhawks vände och vann mot Färjestad, 3–1. Därmed inkasserade man tre viktiga poäng i kampen kring det övre slutspelsstrecket.

Färjestads Rasmus Asplund och Malmö Redhawks Axel Wemmenborn.Bild: CHRISTIAN ÖRNBERG
Redhawks startade och avslutade den första perioden i hyfsat högt tempo. Däremellan var det ganska trubbigt. Största hemmachansen hade Max Görtz.
Men det var Färjestad som spräckte nollan först. Efter 6.53 av andra perioden utnyttjade Libor Hudacek ett pucktapp och ett dåligt flygande byte från Redhawks sida. Fri med Oscar Alsenfelt gjorde han inget misstag.
Fredrik Händemark kvitterade för Redhawks efter 15.09 med ett överraskande skott. I alla fall tillräckligt överraskande för Färjestadsmålvakten Lars Haugen.
Med 1.02 kvar av andra perioden gav Nichlas Hardt Redhawks ledningen med 2–1. Han styrde in ett backskott från Tobias Ekberg.
Med 8.43 kvar av tredje perioden utökade Redhawks till 3–1 i powerplay. Återigen var det Tobias Ekberg som sköt från blålinjen, den här gången var det Max Görtz som styrde in pucken.
Gå till toppen