Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ärtsoppa på menyn när Foodhills gläntade på dörren i Bjuv

Grön ärtsoppa lagad på Hotel Skansen i Båstad av ärtor från Magnihill, serverad i Findus gamla matsal i Bjuv. Det var vad som bjöds de nära 250 personer som dök upp när den nya ägaren Foodhills gläntade på dörren till anläggningen under onsdagen. Huvudfinansiären av räddningsaktionen, fastighetsentreprenören Erik Paulsson, var själv på plats.

Det bjöds på ärtsoppa när Foodhills gläntade på dörren till den gamla Findusanläggningen, som togs över förra veckan. Fastighetsentreprenören Erik Paulsson, vars familjebolag varit huvudfinansiär till räddningsprojektet, var en av omkring 250 gäster i lokalerna.Bild: Jenny Leyman
Det är bara femte arbetsdagen efter det formella övertagandet av Findus gamla lokaler, så Foodhills ordförande Bengt Persson ursäktar sig lite för att skyltarna inte är uppe på fasaden ännu. Det har helt enkelt funnits andra saker som varit mer akuta, efter att affären till slut blev klar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen