Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Late Night Lund växlar upp och byter scen

I kväll, onsdag, är det säsongspremiär för HD-Sydsvenskans talkshow Late Night Lund. Med nya gäster och på en ny scen.

Late Night Lunds programledare Cecilia Nebel.Bild: Patrick Persson
Det första Late Night Lund hölls i mars 2015 på Tegnérs i AF-borgen. Efter en tid blev Mejeriet hemmascen. Nu, inför den fjärde säsongen, har talkshowen flyttat in i Stjärnteatern på Scandic Star på Gastelyckan.
– Det är definitivt ett steg uppåt, säger programledare Cecilia Nebel. På Mejeriet var det nästan fullbokat jämt, den här lokalen är lite större.
Utöver lokalbytet är konceptet sig likt, med mat och mingel före själva föreställningen för den som vill.
På premiärens gästas showen av fotografen Johan Bävman, spelbolaget Massive Entertainments vd David Polfeldt och Lundaarkeologen Maria Nilsson, som blivit världskänd för sina sensationella fynd i Egypten.
– Det känns superbra, säger Cecila Nebel. Det är fantastiskt att vi har fått hit Maria Nilsson, som är så upptagen. Vi har massor av bildmaterial och det blir en perfekt historia att berätta.
Nästa Late Night Lund hålls den 9 maj, då gästas showen av kocken Mischa Billing, Dante Zia, bror till Oscar Zia och deltagare i tv-programmet Sveriges mästerkock, Sydsvenskans förre vd och tidigare karnevalsgeneralen Pontus Bodelsson samt arkivarien och studentprofilen Fredrik Tersmeden.
Gå till toppen