Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nina Perssons jakt efter den politiska gråskalan

På fredag är det premiär för Medborgarbandets politiska kabaré ”Vinnaren tar allt” på Malmö stadsteater. Initiativtagare till allt är The Cardigans-sångerskan Nina Persson. Hur hamnade hon där? Dygnet Runt tog en långpromenad med Nina Persson och pratade om partipolitik, populism och poddplaner.

Nina Persson har tagit sina erfarenheter från The Citizens Band och plockat bort retroestetiken och ersatt med något modernare. I bakgrunden delar av orkestern i "Vinnaren tar allt": Oskar Humlebo, Laszlo Dancs, Nadia Hamouchi och Amanda Savbrant.Bild: Emma Larsson
Hösten 2015. Kriget i Syrien orsakade flyktingströmmar över hela Europa. Närmare 170 000 flyktingar kom till Sverige under hösten och många av dem landade först i Malmö i sökandet efter en trygg tillvaro. På Migrationsverket rådde kaos och långa köer.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen