Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Beyoncé och Jay-Z på gemensam turné – kommer till Köpenhamn i sommar

Musikvärldens kanske mäktigaste par ger sig ut på en ny gemensam turné – i juni kommer Beyoncé och Jay-Z till Köpenhamn med On The Run Tour II.

Beyoncé and Jay Z under sin första On The Run Tour 2014.Bild: Mason Poole
Sommaren 2014 åkte paret ut på turnén On The Run Tour tillsammans – en sex veckor lång slutsåld turné i USA och Kanada som avslutades med två spelningar i Paris.
Den senaste tiden har ryktena har florerat kring en ny gemensam turné med Beyoncé och Jay-Z. Nu har paret offentliggjort att de ger sig ut på sina andra turné tillsammans.
Turnén startar i engelska Cardiff den 6 juni och därefter följer 15 stopp i Europa och 21 stopp i Nordamerika.
On The Run Tour II intar Telia Parken i Köpenhamn den 23 juni. Dessutom kommer paret till Friends Arena i Stockholm den 25 juni.
2016 släppte Beyoncé sitt sjätte soloalbum ”Lemonade”, ett visuellt album där temat är otrohet och läkande i en relation. Många fans har kopplat albumet till Beyoncé och Jay-Z:s relation.
Jay-Z i sin tur släppte förra året albumet ”4:44”, en skiva som på många sätt är ett svar på ”Lemonade”.
Biljetterna till konserten i Köpenhamn släpps den 19 mars – men ett begränsat antal biljetter kommer finnas tillgängliga för förköp den 14 mars, bland annat via parets musikstreamingtjänst Tidal.
För konserten i Stockholm släpps de ordinarie biljetterna den 23 mars.
Håll koll på Malmö och Köpenhamns nöjesliv – följ Dygnet Runt på Facebook
Gå till toppen