Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Vellinge

Narkotikapåverkade bilister stoppades av polis

Under helgen har två narkotikapåverkade bilister stoppats av polis i Vellinge.

Den första incidenten inträffade runt klockan 15 i fredags. En bilist uppmärksammade då en bil som vinglade sig fram över vägbanan på Malmövägen och ringde polisen.
En patrull fick senare stopp på bilen på Gamleväg i Höllviken. Det visade sig att mannen som körde bilen var påverkad av både alkohol och narkotika. Han hade dessutom narkotikaklassade preparat med sig i bilen. Prover visade att han hade en promille på 2,35 i blodet och mannen misstänks därför för grovt rattfylleri. Han misstänks också för vårdslöshet i trafik och narkotikabrott.
Senare på kvällen samma dag stoppades en bil i en rutinkontroll på E6 utanför Vellinge. I bilen fanns två män, varav båda visade sig vara påverkade av narkotika. Polisen hittade också en mindre mängd cannabis. Föraren misstänks nu för rattfylleri under påverkan av narkotika samt innehav, och har fått sitt körkort omhändertaget av polisen. Passageraren misstänks för innehav.
Gå till toppen