Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Knivskadad man kom in till akuten i Malmö

En man i 20-årsåldern har kommit in till akuten i Malmö med vad som tros vara en knivskada. Mannen är allvarligt skadad och polisen utreder händelsen som mordförsök.

Polis på plats vid Folkets Park i Malmö efter att en man i 20-årsåldern har fått allvarliga knivskador i ett bråk. Mannen fördes till sjukhus av privatpersoner.Bild: Johan Nilsson/TT
Polisen fick larmet klockan 20.36.
En man hade då kommit till Sus i Malmö med vad som tros vara en knivskada. Han skjutsades till sjukhuset av privatpersoner.
– Det har visat sig att det varit ett bråk i Folkets Park och vi misstänker att mannen kan ha skadats i samband med bråket, sa Fredrik Bratt, informatör vid polisens ledningscentral vid 21-tiden.
Polisen spärrade av ett område vid Moriskan i Folkets Park. De sökte med hund för att hitta eventuella blodrester.
– Vi har hört diverse eventuella vittnen, folk som befunnit sig i området har vi pratat med. Nu gäller det att samla ihop information och se var vi kan komma någonstans, säger Jerker Olsson, inre befäl på polisen i Malmö vid klockan 00.30.
Vad har ni fått för bild av bråket som ska ha föranlett knivskärningen?
– Jag har inte fått någon vidare info om det om jag ska vara ärlig, vi vet inte just nu om de har med varandra att göra, säger Jerker Olsson.
Mannens skadeläge beskrevs vid 00.30 som ”allvarligt men stabilt” av polisen. Ingen person är ännu gripen för mordförsöket.
– Nu jobbar vi vidare och samlar på oss information, så får vi se var det leder, säger Jerker Olsson.
Tidigt på onsdagsmorgonen uppgav polisens regionvakthavande befäl, Magnus Lefèvre, att man inte gjort något gripande.
– Ingen är gripen i ärendet, men utredningsarbetet pågår, säger Magnus Lefèvre strax innan klockan 04.
Gå till toppen