Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

En man förd till sjukhus med allvarliga skador efter knivrån mot butik på Limhamn

En man i 30-årsåldern är förd till sjukhus med allvarliga skador efter att två maskerade personer rånade en butik på Limhamn. En av rånarna var beväpnad med kniv, enligt polisen.

Polis och ambulans på Limhamn.Bild: Patrick Persson
Polisen larmades till en butik på Västanväg på Limhamn strax före halv nio på onsdagskvällen. Två maskerade personer hade rånat butiken och lämnat platsen till fots.
– Åtminstone en av dem har varit beväpnad med kniv. De har fått med sig kontanter och annat gods. En person är skadad och förd med ambulans till sjukhus, berättar Rickard Lundqvist på polisens ledningscentral.
Bild: Patrick Persson
Den skadade mannen är i 30-årsåldern och har stick- eller skärskador. Skadorna är allvarliga men stabila, skriver polisen på sin hemsida.
– Vi har hört en hel del vittnen och hämtar information. Vi försöker jobba oss framåt men vi har ingen vi kan peka ut som misstänkt i nuläget, säger Jerker Olsson, inre befäl i Malmö.
Butiken och området runtom spärrades av. Polisen sökte efter gärningsmännen med både hund och helikopter. Vid 21.40 började polisen avrunda på platsen.
Polisen följde med den skadade mannen till akuten.
– De är där både för att fånga upp uppgifter om skadeläget och om möjligt prata med den skadade mannen, sa Rickard Lundqvist.
Polisen utreder händelsen som grovt rån och grov misshandel. På torsdagsmorgonen var ännu ingen gripen.
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen