Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Dagen före cupsemifinalen är det förkylt för Östersund

Östersunds uppladdning inför cupsemifinalen är inte så bekymmersfri som den kanske verkat. Hemmalaget tar inte ut någon matchtrupp förrän 09.30 matchdagen.

Även Östersund körde stängd träning på fredagen och när Östersundsposten ställde frågan till Graham Potter om läget i laget sa han:
– Det är okej, Men Johan (Bertilsson) behöver mer tid och Frank (Ahrin) är sjuk. Tom Pettersson är bättre och tränade i dag.
Men förkylningar och något slags influensa har härjat i Östersunds lag hela veckan och frågetecknen tycks vara fler i laget.
– Potter har inte kunnat ta ut en trupp än. Vi har ett möte 09.30 där vi helt enkelt får se vilka spelare som kan komma in, säger ÖFK:s presschef Patrick Sjöö till Sydsvenskan.
Spelare som Douglas Bergqvist och Dennis Widegren ska också ha sjukdomsbesvär, liksom tredjemålvakten Andrew Mills - och även om han haft lindrigast symptom har även förstemålvakten Aly Keita varit sjuk. Han tränade dock och pratade med Sydsvenskan i dag.
Dock verkar det som att lagets mer lyskraftiga stjärnor är friska och redo för spel - om inte Östersund mörkar.
Gå till toppen