Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Sexårig rappare från Åstorp slutade topp tre i Talang

Sexårige Osman Salijevic från Åstorp gick direkt till final i Talang. Väl på scen i finalen fick han stående ovationer och mäktade med att hamna i topp tre.

Den då femårige Osman Salijevic hade aldrig stått på scen innan första omgången i TV4:s program Talang. Det slutade med att jurymedlemmen LaGaylia Frazier tryckte på "the golden buzzer" och skickade vidare Osman Salijevic direkt till final.
Några avsnitt senare är vi framme i finalen, som sändes under fredagskvällen. Då hade Osman Salijevic hunnit med att fylla sex år och njuta av kändisskapet på dagis.
Under finalen framförde han en ny låt.
Han inledde med att proklamera att han är tillbaka och började rappa med första raden: Ja,alla frågar vem jag är. Hur kan han vara så liten och stå på scen, stå på scen? Jag svarar, inga problem.
Han blev framröstad till topp tre och stod – vitklädd med en guldfärgad kedja och röd bandana – på scen, tillsammans med minnesmästaren Jonas Von Essen och den slutgiltiga vinnaren, operasångerskan Madeleine Hilleard.
Gå till toppen