Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

MFF-podden: Cupsemifinalen och en imponerande svit

I det 144:e avsnittet pratar MFF-podden om Malmö FF:s seger i cupsemifinalen mot Östersund och den förestående finalen mot Djurgården. Men allra först: vad finns att säga om det färska lånet Isak Ssewankambo?

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka i studion och inleder med att prata om MFF:s lån av Isak Ssewankambo från Molde – vilken typ av spelare är den svenske U21-landslagsmannen och vad säger det om skadeläget i MFF-truppen?
Därefter dyker podden ner i cupsemifinalen och MFF:s 1–0-seger mot Östersund – lagets nionde raka seger i år – och pratar om lagets långa, långa svit utan förlust i matcher som betyder något, det taktiska spelet mot Östersund, inividerna som stack ut och vilka konsekvenser resultatet kan få på längre sikt.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen