Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Robert Wells kommer till Åhus

Den internationellt kända pianisten Robert Wells medverkar på Lions Clubs årliga sommarkonsert i Åhus. För att kunna medverka har artisten sänkt sitt gage.
– Vi är oändligt tacksamma, säger Lions Club Åhus ordförande Nils-Gustaf Lovén.

Robert Wells framför Helsingborgs Arena där han gav en jubileumskonsert 2015.Bild: Mats Roslund
Varje sommar bjuder Lions Club in till en gratis sommarkonsert på torget i Åhus. Det är klubbens sätt att visa uppskattning för lokalbefolkningens stöd.
I år har klubben lyckats boka stjärnpianisten Robert Wells, vilket Kristianstadbladet tidigare rapporterat. Efter lite förhandling kom parterna överens om ett lägre pris. Tisdagen den 10 juli ställer sig stjärnpianisten på scenen på torget i Åhus.
Lions Club i Åhus ordförande Nils-Gustaf Lovén är mycket nöjd.
– Eftersom det är ett arrangemang via Lions så gick Robert med på att spela till rabatterat pris. Vi oändligt tacksamma, han är ju en av Sveriges främsta artister.
Förra året drog Lions i Åhus in 1,5 miljoner kronor – vilket gör den till en av de bästa Lions-klubbarna i Sverige på att samla in pengar, enligt ordföranden. Det fina resultatet beror på att Åhusborna skänker saker till den loppmarknad som klubben arrangerar. Sommarkonserten är Lions i Åhus sätt att ge tillbaka.
– Lokalbefolkningen är så kolossalt generös, säger Nils-Gustaf Lovén.
Gå till toppen