Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Redhawkstränaren: ”Lider med ”Bryggis” – andra får kliva fram”

En benskadad Lars Bryggman missar resten av säsongen för Malmö Redhawks. Laget får gå vidare utan forwarden.
– Andra får kliva fram. Det blir istid över för exempelvis Lukas Haudum. Han var bra senast och fick göra mål, säger Peter Andersson, tränare i Malmö Redhawks, och fortsätter:

Malmö Redhawks tränare Peter AnderssonBild: CHRISTIAN ÖRNBERG
– Men det här är en situation som vi har hanterat under säsongen, egentligen inga konstigheter. Vi lider med ”Bryggis”, men så är det i den här businessen. Spelare kommer och går.
Flyt i Göteborg och motflyt i Malmö för Redhawks. Därför är det 1–1 i matcher inför fredagens möte i Göteborg.
– Senast i Göteborg hade vi rånarluvorna på oss. Vad jag tycker är intressant är att Frölunda pratar om karaktär och att de vände matchen för att de var bra. Det är inte sant. Frölunda vände matchen för att vi gjorde misstag.
Peter Andersson menar att Redhawks gjorde 52 goda minuter innan matchen skiftade ansikte och Redhawks ledning med 4–2 blev 4–5.
– 30 minuter är till och med riktigt bra, men vi behöver naturligtvis få ihop 60 minuter. Det finns sjukt mycket positivt att ta av, det är så vi kommer att gå in i Göteborgsmatchen. Ibland måste man inse sanningen, det är inte bra att gömma sig och tycka synd om sig själv. Och skjuta bort problemen, då är det bättre att ”fejsa” dem. Analysera problemen och se vad vi kunde ha gjort bättre. Då får man en bättre känsla och sedan släpper vi den matchen, säger Peter Andersson.
Gå till toppen