Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Little Jinder gästar Medborgarbandet i helgen

Sångerskan Little Jinder kommer att gästa Medborgarbandets föreställning ”Vinnaren tar allt” i helgen. Namn som Veronica Maggio och Leslie Tay har redan gästat och ytterligare sju stjärnnamn väntar.

Little Jinder.Bild: Annika af Klercker / TT
Den 9 mars var det premiär för Medborgarbandets och Malmö stadsteaters föreställning ”Vinnaren tar allt”. I ensemblen finns välkända namn som The Cardigans-sångerskan Nina Persson, Bob Hund-sångaren Thomas Öberg, Moto Boy, Kristin Amparo, sydafrikanska rapparen Kanyi Mavi och många fler. Men inte nog med det.
I varje föreställning avslutas den första akten med ett gästuppträdande. På premiäraftonen dök Veronica Maggio upp för att sjunga sin egen ”Vi mot världen”. Hon uppträdde även föreställning nummer två. Sedan dess har artister som Gnucci, Leslie Tay och Albin Gromer gästat "Vinnaren tar allt". I tisdags skulle egentligen Leslie Tay har gästat också, men tvingades ställa in och Moto Boy fick stiga fram och framföra sin egen ”Blue motorbike”.
Ikväll fredag och lördag väntar besök från en av landets stora popstjärnor. Little Jinder har vunnit P3 Guld- och grammispriser, deltagit i ”Så mycket bättre” och programlett ”Musikhjälpen”. Nu ska hon gästa Medborgarbandet.
”Delar scen i en politisk föreställning med två av mina största barndomsidoler, Nina Persson och Thomas Öberg, som om att livet bara har lett fram till denna stunden”, skriver Little Jinder själv på Instagram.
Gudrun Hauksdottir, som är en av Medborgarbandets grundare, berättar för Dygnet Runt att flera välkända namn väntar framöver.
– Med Little Jinder så har vi åtta namn kvar, säger Gudrun Hauksdottir.
”Vinnaren tar allt” pågår fram till den 25 april på Hipp i Malmö.
Genom att kommentera på Sydsvenskan.se godkänner du våra regler

Regler för kommentarer

Välkommen att kommentera artiklar på Sydsvenskan.se!

Tänk på att:

 • Visa respekt för de personer eller företeelser som nämns i artiklarna.
 • Visa respekt för övriga debattörer.
 • Håll er till saken.
 • Spamma inte.
 • Inte skriva för långt. Över 500 tecken är det.
 • Dina kommentarer kan komma att användas på andra ställen på Sydsvenskan.se och Sydsvenskan papperstidning.

Det här är inte ok:

 • Kommentarer om etnisk tillhörighet, kön, sexuell läggning, politisk eller religiös tillhörighet om de saknar relevans i sammanhanget.
 • Rasistiska, homofobiska eller sexistiska yttranden eller budskap och sådana som hetsar mot eller uttrycker hat mot troende.
 • Kommersiella budskap eller marknadsföring, erbjudanden om pengar eller gåvor.
 • Upphovsrättsligt skyddat material som du själv inte har skapat eller har rättigheterna till.
 • Uppmaningar till brott eller agerande som strider mot svensk lag.
 • Hot, trakasserier och skvaller.
 • Att du utger dig för att vara någon annan existerande person.

Redaktionen följer debatten på sajten och förbehåller sig rätten att ta bort olämpliga inlägg. Användare som inte respekterar debattreglerna stängs av från möjligheten att kommentera artiklar.

Gå till toppen