Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Zlatan om landslaget: "Ringer mig varje dag"

Landslaget vill ha med Zlatan Ibrahimovic i VM. I alla fall enligt anfallaren själv.
– De ringer mig varje dag och frågar hur jag mår, vad jag vill och vad jag tänker, säger han till Los Angeles Galaxys hemsida.

Zlatan Ibrahimovic. Arkivbild.Bild: Sören Andersson/TT
Zlatan Ibrahimovic säger i en tv-intervju på lagalaxy.com att huvudfokus är att lära känna sin nya hemstad och sitt nya lag.
Men också att dörren inte är stängd för en landslagscomeback inför VM i Ryssland i sommar.
– Om jag känner mig bra och känner mig kapabel att göra det jag vet att jag kan göra, då kommer dörren alltid vara öppen, säger 36-åringen efter att övergången till LA Galaxy offentliggjorts.
– Så det handlar inte om andra sidan, det är den här sidan – jag. Om jag vill vara med är jag där, men om jag inte vill är jag inte där.
Ibrahimovic fortsätter:
– Men en sak i taget. Jag är väldigt hungrig på att spela fotboll och behöver spela fotboll. När jag börjar göra det får vi se vad som händer.
Förbundskapten Janne Andersson har tidigare sagt att han inte lägger något större fokus på Zlatan Ibrahimovic, som tackade för sig i landslaget efter EM-slutspelet 2016.
– Det konkreta förhållningssättet för mig är: vill han eller någon annan vara med som har sagt nej, så är de jättevälkomna att höra av sig, sade Andersson i samband med den senaste landslagsuttagningen.
Gå till toppen