Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Spelbolagsprofil går till ny chefsroll på Media Evolution City

Media Evolution City (MEC) har rekryterat Jenny Berg Nilson från spelbolaget Massive Entertainment. I den nya tjänsten kommer hon att dela det operativa ansvaret för MEC:s två innovationshus i Malmö.

Jenny Berg Nilson.
Förra veckan stod det klart att växande MEC i höst flyttar in i Kockums gamla huvudkontor, Gängtappen. Det kontoret blir ytterligare en del av MEC, jämte den befintliga verksamheten på Stora Varvsgatan.
Samtidigt lämnar vd Magnus Thure Nilsson över en hel del av det operativa ansvaret till nyrekryterade Alexander Jönsson och Jenny Berg Nilson.
Den senare kommer närmast från spelbolaget Massive Entertainment där hon är på väg att runda av sin roll som kultur- och hållbarhetsansvarig.
I slutet av april tillträder hon sin nya tjänst på MEC.
– Jag har varit på Massive i fyra år och totalt sju år i spelbranschen. Nu känns det spännande att komma in i ett nytt sammanhang, som ändå är bekant på sätt och vis. Men det handlar om en ny organisation och ny sorts människor, det ska bli roligt, säger Jenny Berg Nilson.
På MEC kommer du att dela det operativa ansvaret med Alexander Jönsson. Får ni ansvar för var sitt hus?
– Det kan jag inte tänka mig. Jag tror att vi åtminstone initialt kommer att tillsammans ansvara för båda husen.
Hur ser dina nya arbetsuppgifter ut jämfört med det du sysslar med idag?
– Den rollen som jag har nu är helt inriktad på kultur- och hållbarhet. Nu kommer jag att ha mycket kontakt med alla företagare som hyr in sig hos MEC. Det blir nog fler möten med nya människor, vilket jag som extrovert person ser fram emot, säger Jenny Berg Nilson och fortsätter:
– Sedan hoppas jag att vi även ska jobba på ett hållbart sätt med Media Evolution, att vi ska ha globala mål i Agenda 2030 i åtanke. Här tänker jag bland annat på arbetet med hållbara städer, innovationer och jämställdhet.
Gå till toppen