Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Så väljer TV4 att hylla Lill-Babs

Petter Askergren, Christer Sandelin, Per "Plura" Jonsson och i nedre raden, Barbro "Lill-Babs" Svensson, Petra Marklund, Thomas Di Leva och Lasse Berghagen. Arkivbild.Bild: Mats Andersson
TV4 väljer att hylla Barbro "Lill-Babs" Svensson genom att visa hennes avsnitt från "Så mycket bättre" klockan 22.50 på fredag.
Lill-Babs medverkade i den första säsongen, från 2010, av programmet. I det fjärde avsnittet var Svensson huvudperson och bjöds bland annat på Lasse Berghagens tolkning av "Är du kär i mig ännu, Klas-Göran?", Petters variant av "En tuff brud i lyxförpackning" och Petra Marklunds cover på "Leva livet".
Även Plura Jonsson medverkade i programmet och reagerade på Lill-Babs höga arbetsmoral under inspelningen.
– Hon var väldigt snäll och omtänksam och brydde sig om alla. Och hon hade en jäkla arbetsmoral, hon ramlade i "Så mycket bättre" och slog sönder ansiktet. Det första hon sade när hon vaknade upp på golvet var "nu har jag förstört hela tv-programmet", i stället för att säga "nu har jag slagit sönder ansiktet", säger han till TT.
TV4 visar även den dokumentären "Lill-Babs – leva livet" på tisdag, onsdag och torsdag.
Gå till toppen