Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

MFF-podden: Elfsborg, AIK och Bachirous dominans

Allsvenskan är tillbaka! MFF-podden pratar igenom Malmö FF:s premiär i Borås och blickar fram emot hemmapremiären mot AIK.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog är tillbaka för att sammanfatta den första allsvenska omgången och MFF:s premiärvinst borta mot Elfsborg.
Bland annat blir det snack om Svanbergs drömmål, Traustasons missar (och mål), MFF:s anfallstaktik, den korta med djupa svackan i första halvlek och det fortsatt stabila försvarsspelet. Men också om inramningen och den imponerande uppslutningen från Malmö i Borås.
Det blir också premiär för två nya programpunkter:
1) Ni missade väl inte att… (i klartext: det här behöver vi prata mer om)
2) Ni missade definitivt inte att… (i klartext: det här har vi – och andra – pratat färdigt om)
Podden blickar såklart också framåt mot måndagens hemmapremiär mot AIK. Vad är att vänta vad gäller uppladdning, inramning och det som händer på fotbollsplanen?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen