Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Lill-Babs uppträder i kommande dokumentärfilm

Barbro "Lill-Babs" Svensson lämnade få personer oberörda. Efter hennes plötsliga bortgång är det många som vill hedra henne.

Lill-Babs medverkar i en kommande dokumentärfilm i SVT. Arkivbild.Bild: Fredrik Sandberg/TT
Tommy Nilsson, som har barn tillsammans med Malin Berghagen, ska hylla Lill-Babs genom sitt framträdande i "Stjärnornas stjärna" i TV4 på lördag, skriver Aftonbladet. Och på fredag ägnar "Let's dance" i samma kanal sitt öppningsnummer åt att hylla Lill-Babs, skriver programmet på Instagram.
Petra Marklund, som medverkade i den första säsongen av "Så mycket bättre" tillsammans med Lill-Babs, dök upp i "Aktuellts" direktsändning på tisdagskvällen och framförde låten "April, april".
Senare i vår syns Lill-Babs dessutom i en ny dokumentärfilm i SVT. I "Tillsammans 183 år" får tittarna chans att uppleva hennes turné tillsammans med Ann-Louise Hansson och Siw Malmkvist från förra hösten. Filmen bjuder på både konsertmaterial och intervjuer med trion.
För Aftonbladet berättar filmaren Susanne Cederberg att Lill-Babs blev känslosam när de talade om hur hon kände inför sin egen död, men hon tror inte att hon kände på sig att hon var svårt sjuk. Hon säger att Svensson visste om och har godkänt att de känslosamma scenerna är med i den slutliga versionen av filmen, även om hon inte har sett den. "Tillsammans 183 år" sänds den 16 maj i SVT.
TV4 har tidigare meddelat att de sänder Lill-Babs avsnitt från "Så mycket bättre" på fredagskvällen.
Lill-Babs avled den 3 april i sviterna av cancer, 80 år gammal.
Gå till toppen