Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Gunnarsson: ”Vi är på väg åt rätt håll nu”

Malmö Redhawks lämnade Växjö som förlorare, 1–3, men målvakten Jonas Gunnarsson såg mer än en strimma hopp inför fortsättningen. – Vi har ätit oss in i den här matchserien och gör vår bästa match här i dag, sa han.

Jonas Gunnarsson gjorde en stabil insats i Redhawks mål. "Kan inte vara nöjd när jag släpper in fler mål än deras målvakt", sa han.
Oscar Alsenfelt stod i de två första semifinalerna mot Växjö. Jonas Gunnarsson fick förtroendet i match tre.
Men samma resultat för tredje matchen i rad – förlust trots en stabil insats.
– Jag kan inte vara nöjd när jag släpper in fler mål än deras målvakt, även om det bara är två med det tredje i tom kasse, sa Jonas Gunnarsson.
Som inte kände för att reflektera över puckarna han släppte förbi sig.
– När jag spelar så försöker jag bara släppa det oavsett om det känns billigt eller inte. Jag får gå igenom med målvaktstränaren på bussen i kväll eller i morgon. Står jag och analyserar på isen så låser det sig, sa han.
Återstår att se vem som står på söndag. Oavsett vilket så måste Redhawks börja vinna, annars är säsongen slut. Jonas Gunnarsson är optimistisk.
– Vi spelar mer åt det hållet vi vill spela i dag, även om jag tror att vi har ytterligare nivåer i vårt spel. Vi visar mer känslor där ute, vi spelar med mer attityd och lite tuffare, det är så vi måste spela för att slå Växjö, sa han.
– Det kändes som att vi åkte runt och var lite nöjda i de två första matcherna, vi gjorde inte den sista lilla procenten och var inte så desperata som vi behöver vara och som vi var mot Frölunda. Vi är på väg åt rätt håll nu.
Gå till toppen