Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Anfallstrio klar för Pantern

Pantern fortsätter rusta. Tre anfallare är klara inför nästa säsong i Hockeyallsvenskan. Två spelare från Vita Hästen och en tidigare tungviktare från Osby.

Villiam Haag, är en 24-årig forward från Vita Hästen. Ursprungligen från Partille men skolad i Frölunda. Haag var på kort lån från Frölunda till Pantern 2012/2013 innan han åkte över Atlanten för collagehockey under fyra år där han spelade i Michigan State University NCAA.
– Vi får en välskolad hockeyspelare med stor arbetskapacitet och som har fina offensiva kvaliteter. Viktor kommer att passa bra in i vårt sätt att spela hockey, säger nye sportchefen Viktor Stråhle på klubbens hemsida.
Alexander Pettersson gör Haag sällskap från Norrköping. En 23-årig center som också är skolad i Frölunda. Efter juniorspel där tog han ett par säsonger i NAHL och Austin Bruins.
– En smart och hårt jobbande tvåvägscenter som även kan gå på en kant, kommenterar Stråhle.
Axel Blomqvist i Södertäljetröja.Bild: ANDREAS SANDSTRÖM
23-årige Axel Blomqvist är en storväxt forward, två meter lång och 100 kg tung som är skolad i Osby och har spelat juniorhockey i Rögle. Han skrev NHL-kontrakt 2013 med Winnipeg och spelade i WHL, AHL och ECHL mellan 2012 och 2017. Hemma i Sverige igen hamnade Blomqvist i Södertälje.
– Axel Blomqvist känns grymt motiverad. En stor forward som är användbar framför mål i power play men har även ett fint spelsinne, säger Stråhle.
Gå till toppen