Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Vad betyder Rasmus Bengtssons frånvaro framöver?

Rasmus Bengtssons kollapsade lunga och Malmö FF:s insats mot AIK står i centrum för diskussionen i det 147:e avsnittet av MFF-podden.

Max Wiman, Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog pratar igenom Malmö FF:s oavgjorda hemmapremiär mot AIK. Vad var det som inte fungerade? Kunde eller borde MFF ha gjort något annorlunda? Vad betydde Franz Brorssons utvisning? Vad hände de sista 35 minuterna, när MFF var en man mindre på plan men kändes betydligt giftigare än AIK?
Podden pratar också om Rasmus Bengtssons kollapsade lunga. Bortsett från det mest angelägna – Bengtssons personliga hälsa – diskuterar trion vad mittbackens frånvaro betyder för MFF, både i form av laguttagning och hur spelet såg ut mot AIK.
Efterspelet, med tumult på Ståplatstorget och ett från supporterhåll hårt kritiserat polisingripande, diskuteras också innan podden vänder blicken mot de kommande bortamatcherna mot Sundsvall och Djurgården. Vilka ändringar kommer Magnus Pehrsson att göra i laget? Hur mycket rotation är lagom?
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen