Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

MFF:s mardröm – två mittfältare skadade

Bara en poäng och två nya skador på det. Det blev en tung hemfärd för MFF-truppen efter 2–2 i Sundsvall.

Malmö FFs Fouad Bachirou grinar illa och tvingas bryta.Bild: NILS JAKOBSSON
Mittfältaren Fouad Bachirou gick sönder redan efter en knapp halvtimmes spel och fick hjälpas av planen med ena låret rejält bandagerat.
– Det var en löpning där det högg till i baksida lår. Vi tog ut honom direkt, lite nedsatt funktion i baksidan och vi kommer utreda honom vidare när vi kommer hem om det är en muskelskada eller inte, sa MFF:s fysioterapeut Jesper Robertsson.
Det fanns ingen chans att fortsätta?
– Alltså, med den smärta han kände själv och risken för att göra det värre, så var det direkt klart att vi skulle byta ut honom.
Yttermittfältaren Arnor Traustason hade spelat färdigt efter första halvlek. Där är det en gammal fotskada som börjat spöka igen.
– Han landade lite olyckligt på den fot där han tidigare haft en liten inklämning i leden, så han fick en liten retning och såg lite hämmad ut i första halvlek. Vi ville inte göra det värre så han fick byta, sa Jesper Robertsson.
– Förra gången han fick detta så återhämtade han sig snabbt på ett par dagar, så nu får vi se efter den akuta fasen hur mycket den här retningen har påbörjats igen. Men det handlar inte om någon fotledsstukning, utan det är en smärta som ligger inne i leden.
MFF spelar sin nästa match redan på onsdag i nästa vecka på bortaplan mot Djurgården. På skadelistan finns sedan tidigare Andreas Vindheim (knä) och Rasmus Bengtsson (punkterad lunga).
Gå till toppen