Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Hemmaplan

Furulund vann över seriefavoriten Trelleborgs FF i seriepremiären

Under lördagen spelade nykomlingen Furulund i division 2 sin första match för säsongen. Det var den stora seriefavoriten Trelleborgs FF som stod för motståndet i seriepremiären.
– Vi är två lag som går ut på planen med helt olika förutsättningar, egentligen borde vi inte vinna denna matchen, sa Furulunds tränare Rolf Andersson.
Trelleborgs FF inleder första halvlek starkt och är de laget som styr matchen till en början. Den unga truppen Furulund ställde upp med sätter emot bra mot.
Rolf Andersson menar att det var skallarna hos tjejerna som leder Furulund till seger. Furulund vek inte ner sig och vann tillslut matchen med 2-1. Även det första laget som lyckas vinna över Trelleborgs FF i seriesammanhang sedan laget startade år 2015.
Furulunds mål kom båda i andra halvlek av två av det yngsta spelarena i truppen, 15 åriga Zaruhi Aloyan respektive 14 åriga Wilma Sonesson.

Division 2 södra Götaland DAM

1
Trelleborgs FF
  • (1-0)
2
Furulunds IK

Målskyttar

  • Sofie Nielsen
  • Zaruhi Aloyan
  • Wilma Sonesson
Gå till toppen