Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Malmö

Två tonåringar knivskurna efter storbråk

På måndagskvällen larmades polisen till Nydalatorget efter larm om ett stort bråk mellan ett 40-tal personer. Två män i 18-årsåldern skadades allvarligt i bråket.

Bild: Patrick Persson
Klockan 19.54 ringde flera boende vid Nydalatorget till polisen och berättade att det pågick ett stort bråk.
När polisen kom fram hittades två unga män i 18-årsåldern med stick- eller skärskador. En man som bor i området var på väg till Nydalatorget för att handla, när han såg ett stort gäng springa i riktning mot Nydalavägen.
– Sen såg jag två killar som låg kvar på marken och en kvinna kom för att hjälpa dem, säger han till Sydsvenskans reporter på plats.
Bild: Patrick Persson
De två männen fördes med ambulans till sjukhus. En är allvarligt skadad och den andre lindrigt skadad, enligt Region Skånes presstjänst.
Polisen spärrade av ett grönområde i närheten av Nydalatorget där de två männen hittades. Hundpatruller sökte i området och polisens tekniker kommer att undersöka platsen senare under kvällen. Vittnen berättade för polisen att så många som ett 40-tal personer befann sig i området när bråket uppstod.
Polisen utreder händelsen som försök till mord. Sent på måndagskvällen var ingen misstänkt gripen.
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen