Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Nöje

Nostalgi när 60-talets popstjärnor förenas

Claes af Geijerstam, Svenne Hedlund, Lennart Grahn och Janne Önnerud – nu samlas stjärnorna från 60-talet för en stor Sverigeturné och en rejäl dos nostalgi. Den här gången med hopp om att fansen inte stormar scenen.

"Vi vill att de som kommer ska förstå att 'Hits of the 60’s' är fyra originalmedlemmar som fortfarande är ute och spelar från de här banden. De kan inte pågå så länge till, nu faller kollegorna som furor i kulisserna. Vi har kompisar från popbanden som inte finns kvar längre och det är inte många att plocka från svensk pop, så man har chansen nu. Det är lite drastiskt men så är det", säger Claes af Geijerstam.Bild: Jessica Gow/TT
Efter att ha spelat tillsammans under Hep Stars jubileumsturné ville Claes "Clabbe" af Geijerstam, Svenne Hedlund, Lennart Grahn och Janne Önnerud göra någonting lite större ihop, lite mer organiserat. Sagt och gjort, under rubriken "Hits of the 60's" ger de sig i höst ut till konserthus i hela Sverige, med både egna låtar och andra klassiker från 60-talet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen