Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
FCR

Seger efter kryss: ”Fall framåt för oss”

Caroline Seger dominerade mittfältet på Malmö idrottsplats och försökte hitta det positiva efter 1–1 mot Göteborg. – Den här poängen kan bli väldigt viktig i slutändan, sa hon.

Göteborgs Filippa Curmark och Rosengårds Caroline Seger i en tuff duell.
Sviterna sprack på Malmö idrottsplats. FC Rosengård hade sex raka premiärsegrar och Anja Mittag hade gjort mål i sina samtliga fem premiärer.
Den tyska stjärnan hade ett otal chanser mot Göteborg, men förlorade matchen i matchen mot Göteborgs nederländska målvakt Loes Geurts och brände en straff högt över.
Direkt efter matchen var hon inte tillgänglig för media.
– Hon får behandling, sa Magnus Ericsson, kommunikationsansvarig i klubben.
För någon skada eller?
– Hon får behandling, det är allt jag vet.
Lagkaptenen Caroline Seger var nedstämd men hoppfull inför framtiden.
– Det är såklart tråkigt nu direkt efter, men den här poängen kan bli väldigt viktig i slutändan. Serien är lång och vi visste att det skulle bli tufft mot Göteborg, sa Seger och fortsatte:
– Jag kom hit förra året på sommaren och jag tycker att laget har utvecklats jättemycket. Vi spelar väldigt bra fotboll och vi står upp som ett lag i nittio minuter. Det tycker jag är väldigt positivt för framtiden. Vi har lite att jobba men detta var ett fall framåt för oss från förra året, definitivt.
Caroline Seger var inte förvånad över att amerikanskan Christen Press slog till på Göteborgs enda skott på mål.
– Det är en forward som inte behöver mer än en målchans. En sådan spelare är unik såklart och jag tror Göteborg kommer att få väldigt mycket nytta av henne.
Gå till toppen