Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Dygnet runt

Malmkvist, Hanson och Carson på turné – kommer till Malmö i sommar

I sommar gör Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson gemensam sak och åker på folkparksturné. Den 3 augusti kommer de till Malmö Folkets Park.

Siw Malmkvist, Ann-Louise Hanson och Towa Carson. Arkivbild.Bild: Ulf Höjer/Aftonbladet/IBL/TT
Turnén heter "186 år tillsammans – tillbaka till folkparkerna där allting började". Planen var från början att Malmkvist och Hanson skulle turnera med Barbro ”Lill-Babs” Svensson. Men så blev det inte.
Malmkvist och Hanson bestämde sig för att ge sig ut på vägarna ändå för att hylla sin bortgångna vän och nu står det klart att de får sällskap av Towa Carson i stället.
"Även om saknaden och sorgen efter Barbro är stor så kände vi att ställa in turnén inte var ett alternativ. Barbro var den som alltid ville ställa upp och ge sin publik sitt bästa och i hennes anda vill vi göra detsamma", säger Malmkvist i ett pressmeddelande.
Trion har uppträtt tillsammans många gånger förut, bland annat i Melodifestivalen 2004 och 2013.
Den 3 augusti kommer trion till Folkets Park i Malmö för en konsert på Stora scenen. Biljetterna dit släpps måndagen den 23 april.
Turnéplan: 26/7 Heby, 27/7 Falun, 28/7 Örebro, 29/7 Hammarö, 31/7 Trollhättan, 1/8 Dalsjöfors, 3/8 Malmö, 4/8 Lönsboda, 5/8 Huskvarna, 6/8 Nykvarn.
Gå till toppen