Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Bröderna Sylvegård återförenas i Redhawks

Då har till slut Emil Sylvegård satt sin signatur på ett kontrakt med moderklubben Malmö Redhawks. "Jag har varit ifrån klubben under sju säsonger och lärt mig väldigt mycket under den tiden. Samtidigt har jag följt varenda match Redhawks spelat under alla år, det är klubben i mitt hjärta", säger han.

Emil Sylvegård lämnar Linköping för Malmö Redhawks.Bild: PETER HOLGERSSON
Malmö Redhawks fortsätter sitt nybygge inför nästa säsong.
I förra veckan gjorde man klar med att åtta spelare försvinner från truppen och arbetet med att fylla luckorna har pågått en längre tid.
Emil Sylvegård, vd:n Patrik Sylvegårds son, har länge varit i blickfånget och det har i stort sätt varit klart med en comeback i Redhawks.
– När det nu blev aktuellt att komma hem var det ett enkelt val att. Ledarstaben gör spelare bättre och här finns något att bygga vidare på. Drömmen om att vinna ett SM-guld med min moderklubb är stor och det är en dröm jag hoppas kunna förverkliga, säger Emil Sylvegård i ett pressmeddelande på klubbens hemsida.
Pappa Patrik har inte varit inblandad i förhandlingarna med sonen som istället skötts av Redhawks assisterande sportchef Mathias Tjärnqvist.
– Emil är en riktig karaktärsspelare som vi är mycket glada över att få hem till Malmö igen. Han spelar med hjärtat utanpå tröjan och kommer att passa väldigt väl in i vårt lagbygge. Han har all potential att bli en blivande publikfavorit i Malmö arena med sitt uppoffrande spel, säger han på hemsidan.
Det står även klart att det blir en fortsättning i Malmö för lillebror Sylvegård som i år fått speltid i både Redhawks, Pantern och Oskarshamn.
Marcus Sylvegård stannar i moderklubben.Bild: PETTER ARVIDSON
– "Mackan" är en spelare som vi tror väldigt mycket på och det ska bli spännande att följa hans fortsatta framfart i klubben. Marcus är en annan spelartyp än Emil, en kille som spelar lite mer med finess och dessutom har ett riktigt bra skott. Vi ser fram emot att ha båda bröderna hos oss framöver och förhoppningsvis kan de pusha varandra, säger Mathias Tjärnqvist om 18-årige Marcus.
Emil Sylvegårds kontrakt är på två år medan Marcus Sylvegårds är en förlängning över nästa säsong.
Gå till toppen