Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Tuffingen Sylvegårds smajl ska värma Malmöpubliken

Ett tandlöst hockeyleende, en glappande käft, tuffa tacklingar, hårt arbete och ett stort hjärta. Emil Sylvegård, 25 år, har lite av de värderingarna som attraherar en malmöitisk hockeypublik.
Jag var tidigt inne på att Emil Sylvegård var på väg hem till Malmö Redhawks från Linköping. Nu är det bekräftat och klart.
Kontraktet är på två säsonger. Samtidigt har klubben förlängt med lillebror Marcus, 18.
Vad kan man förvänta sig av Emil Sylvegård? Utan tvivel lär han fylla Tomas Holmström-utrymmet framför motståndarkassen genom att skymma målvakten och vara allmänt jobbig.
Emil Sylvegård blir definitivt användbar i ett derby i Ängelholm eller varför inte i en slutspelsmatch mot Växjö med Daniel Rahimi i spetsen. Men också i vardagsmatcherna i mörka november.
Spelare som gör medspelare modigare och banar väg för andra står högt i kurs. Emil Sylvegård stämmer in på den beskrivningen.
På pappret har Redhawks material för en riktig tungviktskedja. Tänk Lars Bryggman, Fredrik Händemark och Emil Sylvegård tillsammans. En enhet som kan bjuda på bröstvärmare och hårt tryck.
Gå till toppen