Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Charlotte Perrelli med ny show till Malmö i höst

Charlotte Perrelli ger sig i höst ut på turnén ”Flickan från Småland” som även är namnet på hennes självbiografi som släpps i höst. Dessförinnan ska hon medverka i ”Så mycket bättre”. I november kommer Perrelli till Malmö Live.

Charlotte Perrelli.
Hon har vunnit Eurovision Song Contest, varit programledare för Melodifestivalen, spelat Evita och släppt nio soloalbum.
I sommar är Charlotte Perrelli aktuell som en av deltagarna i TV4-programmet ”Så mycket bättre” där hon ska tolka musik av Eric Gadd, Linnea Henriksson, Stor, Christer Sjögren, Louise Hoffsten och Albin Lee Meldau. Men i höst blir det ännu mer Perrelli.
Hennes självbiografi ”Flickan från Småland” ska släppas och då blir det även en turné med samma namn. Där ska hon bjuda på tillbakablickar och anekdoter i en show skapad av Edward af Sillén. Och det blir såklart även hennes nya tolkningar från ”Så mycket bättre”.
– I över 20 år har jag turnerat runt Sverige i både stora och små produktioner. Att i år få åka med mitt egna band i Sveriges finaste konserthus är en sådan lyx som jag drömt om i många år. Det är just mötet med publiken, nerven och det oförutsägbara som man bara får live som jag brinner för" säger Charlotte Perrelli i ett pressmeddelande.
Den 12 november kommer Charlotte Perrelli till Malmö Live och biljetterna har precis släppts.
Gå till toppen