Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Villa brann ner utanför Eslöv

På söndagen bröt en brand ut i en villa i Marieholm, väster om Eslöv. Räddningstjänsten försökte rädda huset, men fick erkänna sig besegrade och lät huset brinna ner till grunden.

Bild: Patrick Persson
Larmet kom 18.25. Det hade börjat brinna i en villa i Marieholm väster om Eslöv, och räddningstjänsten ryckte ut med styrkor från fyra stationer.
– Jag kan inte ge någon prognos eller säga vad vi kommer att kunna rädda. Släckningsarbetet pågår, vi arbetar med utvändig släckning, sa Mats Nilsson, inre befäl vid räddningstjänsten Syd, i samband med händelsen.
Inga personer skadades i branden. Vid 19.40-tiden började branden ta sig rejält och vid 20.20-tiden kollapsade hela huset. Räddningstjänsten kylde ner intilliggande hus för att branden inte skulle sprida sig.
Senare på kvällen fick en traktor välta in väggarna för att begränsa rasrisken.
– Det gjordes försök i början att attackera och försöka få grepp om branden, men det hade brunnit för länge när vi kom fram, säger Mats Nilsson.
Det är oklart om ägarna av huset var hemma när branden bröt ut, men ingen befann sig i huset när räddningstjänsten kom fram.
Var började branden?
– Det vet vi inte, det brann så mycket när vi kom dit, men på baksidan av huset någonstans, säger Mats Nilsson.
Det finns ingen misstanke om brott. Räddningstjänsten har varit i kontakt med ägarna av huset och kommer att ha bevakning vid fastigheten under natten.
Bild: Patrick Persson
En kraftig brand har brutit ut i en villa i Marieholm, väster om Eslöv.Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen