Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

MFF-podden: Rasmus Bengtsson om lungkollapsen och läget i laget

Rasmus Bengtsson är på god väg tillbaka efter att han drabbats av en kollapsad lunga. I MFF-podden berättar Malmö FF:s mittback om upplevelsen, från de första smärtorna fram till läget idag.

Rasmus Bengtsson gästar Fredrik Lindstrand och Fredrik Hedenskog i det 149:e avsnittet av MFF-podden. Där pratar mittbacken öppet om lungkollapsen som drabbade honom efter den allsvenska premiären mot Elfsborg – hur han tänkte, mådde och kände, stödet från familjen, laget och supportrarna och vägen tillbaka.
31-åringen berättar bland annat är det är först på senare år som han riktigt förstått vikten av att inte slarva och vara noggrann med rehabträningen.
Men han pratar också om vad han har sett ”från sidan” och berättar vad han tycker om MFF:s insatser och den allsvenska inledningen i stort.
För att lyssna rekommenderar vi till exempel Podcaster eller Acast för iOS eller Beyond pod för android. Även andra poddspelare som Podkicker och Pocket cast ska funka för android.
Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna även om det brukar ta en stund innan avsnittet droppar in där.
Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.
Tidigare avsnitt av MFF-podden finns samlade här.
Gå till toppen