Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.

Jätten på linjen har gjort sitt: ”Värdigt avslut”

Jakob Wickman Modigh gjorde sin sista match när Lugi föll i en dramatisk SM-semifinal mot IFK Kristianstad. – Det blev i alla fall ett värdigt avslut tycker jag, sa han.

Jakob Wickman Modigh deppar efter förlusten mot Kristianstad, men är stolt över vad Lugi har åstadkommit mot mästarna.
Den 32-årige mittsexan har ofta haft svårt för att hitta motivationen och alltid bestämt sig sent för att skriva på för ännu en säsong.
Nu bestämde han sig förhållandevis tidigt för att detta var tack och adjö efter tio säsonger i högsta serien.
– Nej, jag kommer inte spela handboll på någon annan nivå, men kanske träna lite med Lugi för att hålla igång och träffa folket.
Under våren har Lugi fyllt på med nytt folk på hans position, där även Otto Lagerquist gjort sitt för nu i sin moderklubb och tar steget över till HK Malmö.
Ny linjeduo i vinrött blir Markus Sjöbrink från Guif och Hampus Nygren från HK Malmö.
– Skönt, det minimerar risken att jag ska lockas tillbaka, sa Jakob Wickman Modigh med ett leende.
Nu är det jobbet i flygledartornet i Halmstad som gäller fullt ut. Det blir inte ens något Sista april firande i Lund, Wickman Modigh är i tjänst på Valborg.
Det blev en SM-final 2014 som bäst, men fajten med IFK nu var inte fy skam.
– Det är fantastiskt att få avsluta med sådana här matcher. Vi har åkt ut i kvartsfinal tre år i rad och nu går vi till semi, så det känns som ett värdigt avslut i alla fall.
Gå till toppen