Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Vill du veta mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies - läs mer här.
Sport

Revanschsugen Beutler: "Enormt inspirerande "

Besviken men revanschsugen vill Dan Beutler ta HK Malmö till femte avgörande match i Malmö.
– Jag har hela tiden sagt att det blir en fajt in i det sista, Malmös stjärnmålvakt.

Dan Beutler laddad inför söndagens semifinalretur mot Alingsås.Bild: PETTER ARVIDSON
I onsdags såg Dan Beutler en målvakt som klev fram precis så som han själv brukar göra. En matchvinnare som steg upp en nivå i avgörandets stund och spelade hem segern till sitt lag.
Problemet nu vara bara att målvakten hette Rickard Frisk och stod i motståndarmålet.
– Man måste berömma honom för hans insats. Han gjorde det bra och hade marginalerna med sig. Samtidigt som jag släppte två alldeles i slutet som jag tycker jag borde ha tagit, säger Dan Beutler som upplevde en tung kväll på planen.
Hittills har han inte fått det att stämma i mötena med Alingsås och i de senaste matcherna har han tidigt lämnat över till målvaktskollegan Kristian Sæverås.
– Det gäller att inte analysera det för mycket just nu för då bryter man ner sig själv. Själv har jag pratat en del med Patrik Liljestrand som jag har väldigt stort förtroende för, säger han och förklarar att han kanske haft lite övertändning med tanke på matchernas betydelse för klubben.
Nu är det allt eller inget som gäller för HK Malmö i de två avslutande semifinalerna med inledning på söndagen i Alingsås.
– Det som har varit får inte ta överhanden. Vi har det fortfarande i egna händer. Vi har slagit Alingsås båda gångerna på deras hemmaplan i år och får vi lagom träff på dem i försvaret så ska det mycket till för att vi inte ska vinna igen, säger Dan Beutler som säger att han ser framemot att resa upp till Alingsås och spela i Estrad.
– Enormt inspirerande att spela där i den atmosfären som där blir när det är fullsatt . Jag tycker bara det ska bli otroligt roligt.
Gå till toppen